14 Mayıs 2006

Gittik , Gördük , Ohh olduk...

TahinPekmez sayesinde dünyaca ünlü bir grubu daha görme şerefine eriştik , emeği geçen , yardımcı olan hatta kol kanat geren herkese , yabancılık göstermeyip , sanki yıllardır konser takımıymışçasına hareket eden diğer herkese iki kere teşekkürler...

TahinPekmez Eğlenceleri , Konserleri ve her türlü ortamlarının kayıtlı fotoğraçısı bendeniz Kuturkutur yine bol miktarda ortam,insan ve gereksiz yerlerin fotoğrafını çekmiştir. Gerek insanların benim flaşıma olan alışkanlığı , gerekse "Hazır fotoğraf çeken var neden şöyle direkleri öperken fotoğrafım olmasın??" şeklindeki istekleri yerine getiren nacizene fotoğraçınız bunların dağıtım konusunu da üstlenmiştir. Ancak kişisel güvensizlikler ve internet ortamının sunduğu şeytanlıklar yüzünden bu fotoğrafların dağıtımı konusunda bu seferden itibaren toplum görüşlerini dikkate alacağım. Şimdi burada ben ne anlatıyorum ??

Mail üzerinden istekli kişilere fotoğrafları belli bir güvenlik sorgusundan sonra tüm fotoğrafları yollayan ben eğer sizin içinde sorun teşkil etmeyecekse yine bu yöntemle fotoğraf dağıtımını gerçekleştirecektir.

Yok öyle olmasın bu sefer "Benim kız arkadaşım Kuturkutur le çekilmiş yanyana fotoğraflardan kıl kapar , beni eve gelince döver..." diyenlerdenseniz sadece karesinde sizin veya en fazla kimin olduğu belli olmayan bir kol yada burun gözüken fotoğraflar yollanacaktır.

Bu aşamada bu fotoğrafların alımı tam ve net olarak comments bölümünde belirdiğinde ve ortak yol seçildiğinde , tercih edilen şekilde adreslerinize yollanacaktır.

Son aşamada nickimin sonuna @hotmail.com ekleyenler tarafımdan geçirilecek sorgudan sonra bizzati olarak fotoğraf gönderim mertebesine erişeceklerdir.

Days canım benim süper çıkmışsın bu arada...

(Bu yazıda 11 adet fotoğraf kelimesi kullanılmıştır.)

3 yorum:

  1. ben adminim hepsini istiyorum uleyn:)

    YanıtlaSil
  2. Haber verince tüm fotoğraflar askerlik fotoları gibi çıktığından açıkçası habersiz foto çekiyorum bu şekilde fotoğraf korkusu olanlarıda alıştırıyoruz , bugünün tahinpekmezcileri yarının celebrityleri olacaktır...

    Bu arada ürkünç fotolarınız itina ile çekilir...

    YanıtlaSil
  3. avatarı kedi olanın fotoğrafı düzgün çıkmaz diye bir söz vardır kimmeryalılarda, bunu bi düşünmek lazım:)

    YanıtlaSil

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.