23 Şubat 2006

yürüyen merdivenin azizliği..



dünyanın en zengin patate.. pardon genç kızı paris hilton (21), geçen hafta manhattan'daki meşhur time warner iş merkezinde dolaşırken, yürüyen merdivenin arıza yapması nedeniyle iki saat kadar mahsur kaldı.. bina teknik ekibinin yoğun uğraşlarının sonuçlanmasını beklerken vakit geçsin diye aynı merdivende mahsur kalan muhabirimize poz veren hilton, bizim muhabir diye yolladığımız hayvan evladının dayanamayıp coşarak "yavrum sen ne yedin de güzelleştin?" şeklindeki sorusunu, kendi mezhebince lahavle çektikten sonra, "yarr.. öhöm tahinpekmez yedim de güzelleştim, sen de ye sen de güzelleş!" diyerek cevaplandırdı.. paris hilton, hergün www.tahinpekmez.org'daki commentleri okuduğunu, kendisinin de post yapmak istediğini ama nasıl yapıldığını bir türlü çözemediğini sözlerine ekledi..

3 yorum:

  1. İkinci tahinpekmez zirvesinde fazla karıştırıp , kavanozladığım tahinpekmezlerin nereye kaybolduğunu şuan anladım...

    Bir sonraki zirvede kendisine bir kazan tahinpekmez karacağımı buradan beyan ederim.

    YanıtlaSil
  2. paris'le konuştum haberler iyi. kendisi tahinpekmezin cilt için süper yararlı olduğu konusundaki konuşmamdan o kadar etkilendi ki, günde üç pos... öğün öğün.. evet, günde üç öğün vücuduna tahinpekmez sürmeme... sürmemize razı oldu. yalnız elimde yeterli stok yok! yardımcı olacakların bana mesaj atmasını rica ederim.. bu zor görevi alnımızın akıyla başaracağımızı ve tahinpekmezimizin tanıtımını layıkıyla yerine getireceğimize olan inancım ve dahi şevkle arzuyla, hararetle, muhabbetle... lan yanıyorum!!

    YanıtlaSil
  3. su an cevizli tahin ve pekmezden yapilma birpestil yiyorum ..guzelligimin, cildimin parlikligini ve diriligimi bu pestile borcluyum .. bunu bana veren paris hiltona tesekkur ederim ...

    YanıtlaSil

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.