15 Şubat 2006

yalnızlık, sıkıntı ve kar yağışı hakkında..

bembeyaz bir örtü altına giriyor şehir.. kimimiz işimizde, kimimiz okulumuzda, daha şanslılarımız evimizde bu olaya şahit oluyoruz, ne güzel.. sanki temiz bir sayfa açıyor şehir hayatımıza, pırıl pırıl, yepyeni.. velakin hain güneş illa birgün çıkıp eritiyor yalan beyazı, gene bildiğimiz kaknem, köhne, salak, alıştığımız hayat, "burdayım lan biyere gitmedim ehehehe" der gibi fırlayıveriyor..

işte, okulda, evde herkesin etrafında az ya da çok insan hayvan bir kalabalıklar oluyor, amma ve lakin, kimse kimseye anlatamıyor derdini; belki de psikopatça bir sebeple, anlattı mı kurtulabilir derdinden, en azından hafifleyebilir, ama kurtulmak istemiyor işte, "yok bişey" diyor, "sana ne" diyor, "iyiyim hayatım" diyor yerine ve kişisine göre..

işte böyle.. aklıma geldi de yazayım dedim..

"yeah.. so seductive!"

7 yorum:

  1. valla işte dışa bağımlılık ne feci bişi idrak ediyo insan böyle günlerde.. zamanında o sinclair zx spectrumla başladığım basic hadisesini devam ettirsem şimdiye freko diye yeni bir programlama dili olurdu ama eşşek kafa..

    ammaaa şöyle bişi var ki, aha da büyük konuşuyorum belki ama, kodumuz bittimiydi, kodumu oturtucak efem.. daha önce yapılmamışların, denenmemişlerin mekanı olacak tahinpekmez.. alışkanlıklar komple değişecek, herkesin önünde tüm gün başka bir internet ya da netscape explorer ekranı açılmasına gerek kalmicak..

    malumunuz, yapmam yapmam, yaptımmı tam yaparım.. ha, malumunuz olmayabilir, o vakit bilenler bilmeyenlere bi zahmet sufle etsin:)

    YanıtlaSil
  2. Freko bize sufle yapsın....

    Hatta böyle sütlü sütlü....

    Zirvesini yapalım...

    Ben sufle karayım...

    YanıtlaSil
  3. bana bakın 17'sinde dönüyorum freko'dan söz verdiği gibi bir "felina's back" zirvesi bekliyorum. yapmayan toptur. aha da yazdım.

    YanıtlaSil
  4. bakınız arkadaşlar bir üst postta şahane aktivite komuşuz.. felina kardeş ve artı biri olan iblis (hala davete icabet etmediğinden ötürü) atlayıversin geliversin misal, aktivite sonrası da özsüte akıverelim yiyiverelim sütlacımızı aşuremizi allah ne verdiyse..

    dimi arkadaşım, ha canım:)

    YanıtlaSil
  5. haftaiçi deilki, cuma gecesi.. hadi hadi gelirsiniz, soyadı bi mailleyiver bana sen:)

    YanıtlaSil

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.