07 Şubat 2006

Tezgah'a Gelen Var mı? (zirve!)

efem, güzide mekanımızın ikinci zirvesi için kolları sıvadık!

mekanımız, galatasaray'da, ara cafe'nin solundan inen dar sokak içinde solda bulunan TEZGAH adlı mekan.. birası susuz, rakısı bol, cekiçenler için de baya tatminkar fiyat/miktar oranları sunmaktalar.. lakin mekanın en önemli hadisesi çalınan müzikleridir.. hem cd, hem mp3, hem dvd, ara sıra hepsi birlikte, 80's den giriyor 90's e geçiyor, taklalar atıyor, zevkten keyiften yüzleri gevrek smayli ediyor..

şindii, bu zirvenin sorumlu organizatörü sevgili dolphingirl, ekürisi kütür kütür; biz mülk sahibi olaraktan elimizde sopamız, "abi gak guk" edenleri dürtmekle mükellefiz..

şimdilik 11 şubat 2006 cumartesi saat 20:00 diyorum, dokuzdan geç gelen organizatörlere içtiklerinden ısmarlamak cezasına çarptırılır diyorum, daha ne duruyorsunuz diye haykırıyorum!

haydi, pamuk kommentler aşağı:)

16 yorum:

  1. Zirve ile ilgili olarak tüm sorulara şahsen cevap verilebilir moddayız. Bilen bilir benim msn adresimi basit zaten nikin sonuna hotmail ekleyin (birleşik ve türkçe karakter kullanmadan)

    Bununla beraber , çok acil işleri olanların hariç (Türkiye `ye Pink Floyd gelmesi , David Gilmour `un bizim evde kalması gibi) bende diyipte gelmeyenin açıkası vay haline...

    Mekan güzel olup yine zirvenizin kayıtlı fotoğrafçılık görevini ben üstlendim.

    Kocaman adamlar ve kadınlar olarak haydin merkezi yer Taksime...

    Ağbi benim işim çıktı diyip , 20:55 te arayanlara dünyada cehennem azabıda vardır.

    YanıtlaSil
  2. eheh arkadaş yeni tabi, kutsal değerlere hakaret edenlere ne yapıyoz haberi yok:)

    bilenler bilmeyenlere öğretsin diyorum ben elimi kana bulamiyim:)))

    YanıtlaSil
  3. discipline, alacam ben senin ifadeni.. sen duur... sen duur... :)

    arkadaslar valla ne kadar cabuk karar verir, ne kadar cabuk `ben de` derseniz o kadar iyi, zira cumartesi oldugundan (isallah kar-kiyamet hedesine bizden baska cikan olmaz da mekan ferah olur) ona gore rezervasyon yaptircam.. yani gelseniz de gelmeseniz de biz ordayiz (ben ve alt-ust benliklerim:P) bize eslik ederseniz harika olur tabii:)

    benim de msn sole oloor : sweet1cyber@hotmail.com
    saygilar efenim :)

    ps. justy, benim balkonda uyyabilirsin leyn :) kalkip da gecenin bi koru gelme ama gene :)
    -evde sigara yassah hemserim, bak demedi deme)

    YanıtlaSil
  4. Soğuklara karşı zaten sarılacağız birbirimize , hem samimiyet artacak , hemde ısı problemini çözeceğiz...

    Hava problemini bahane edecek insanlara sadece şunu söylüyorum , "Türkiye bir kış ülkesidir , kışla yaşamaya alışın." (tanıdık oldu bu cümle)

    Geliniz diyorum....

    YanıtlaSil
  5. justy'ciim, gecenin bi koru gelme gene derken zirveye gelis saatinden bahsediyom :) yani biz mekandan ayrilirken sen gelirsen hos olmaz dediydim :)

    YanıtlaSil
  6. Tüm misafirlere açık olan en büyük cinsinden zirvedir.

    Misafirlerinize insan eti yediğimizi söylemeyiniz yeter...

    YanıtlaSil
  7. Zirve için liste yarın alınacak ve yoklamaya dahil edecektir , okuyupta comments göndermeyen , bir kaç insana da telefon , mail , duman hatta gökyüzüne uçakla yazılacak mesajlarla duyurulacaktır.

    Evet hareketinizi alın , kardan etkilenmeyen kanında kutup insanı kanı olan insanlarsınız , üstelik üşüdükçe içilen votka üşümeyi engeller...

    YanıtlaSil
  8. Canına susamak isteyen bir takım ölümlülerin belkiyle karışık gelemeyebilirim beyanatları , kendilerinin dik gömülmesine sebeb olur.

    İlk zirve düzenlemem buraya denk geldi yarı yolda bırakan herkes nefes alıp verişlerini saysın.

    Tehditkar Zirve Emireri kuturkutur

    YanıtlaSil
  9. o gün danimarka büyükelçiliğine molotof atacaktim allah nasip ederse. bakalim hizli olabilirsem oralara dogru kosarim. ben de isterim aranizda olmak, ahanda bunlar yapti polis agabey diyebilmek..

    danimarka basini gereksiz taramalardan kacinsin..

    YanıtlaSil
  10. evet millet.. iyice dusunun, tasinin ve de kasinin; bi zaaamet olabildigince gercege yakin bi yoklama verin:)katilimin yuksek olmasi su gariban ediyle budu'yu ziyadesiyle sevindirecektir.. valla bi deliliktir, bi ise kalkistik, freko'ya rezil rusva olmayalim bari :)

    always.. talebim not edilmistir:) ben de organlari falan baaasladim ki agir cekmeyim, tasirken cocuklar zorlanmasin :P - bununla birlikte, sen gene de gel yaw :)

    beyler icin zeta jones, hanimlar icin orlando abi stoklarimizda mevcuttur :) gelen kapar! :P


    ayyhh nasi yalanciyimm yarabbimm!! :))

    YanıtlaSil
  11. Gelecek insanlara her türlü duygusal , tehditkar ve acıların çocuğu kıvamında yaptığım baskıların sonuç verdiği , ama bunlara rağmen gelmeyenlere , populer şarkı satişşşfaction ı söyleyenlere , bu harika zirve için sadece "vay ibneden" daha fazlası söylenecektir.

    YanıtlaSil
  12. sana bişi olmasın şerolum, amma bak bence milletle beraber gidelim, ikimiz gidersek kendi zirvemize alınmama tehlikemiz bakidir:)

    YanıtlaSil
  13. ahahaa baak freko, malum olmus bana :) artik abdal miyim, aptal miyim bilinmez :)

    YanıtlaSil
  14. Serol geliyor madem ki , hattasında Serol yanında daha birilerini getirsin , kim ne kadar çok yanında +1 +2 +3 getirirse bizden o kadar ...........

    süpriz süpriz....

    YanıtlaSil
  15. eheheh.. ben de topliim o zaman
    (+)larimi..(malum surusune bereket...:P)

    YanıtlaSil
  16. Zirve ile ilgili tüm gelişmeler en üstteki zirve logolu postta devam etmektedir.

    Lütfen mesaj babaında commentsleri oraya atalım...

    YanıtlaSil

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.