20 Şubat 2006

Roger Waters..


dünyanın -bence- gelmiş geçmiş ve gelecek en büyük grubunun yaratıcı dahisidir baba.. prodüktörlerin "hade len" diyeceği işleri inatla burunlarına kulaklarına sokmuş, hepsini dolar / sterlin manyağı etmiştir bilahare, hala da etrafındaki binlerce insana ekmek yedirmekte, tek başına birçok endüstriden daha fazla getiri oluşturmakta, dünya ekonomisine ferdi olarak büyük katkılarda bulunmaktadır..

ha, tüm bukatkılar olmasa sevmezmiydik bu adamı?

sırasıyla olmamakla beraber, the wall, meddle, dsotm, animals, radio k.a.o.s., wywh.. aklınıza daha ne gelirse, aynı beyinden çıkmış, nota olmuş, bas olmuş, riff olmuş.. olmakla kalmamış, baba bir de bu güzellikleri bizimle paylaşmış.. daha ne yapabilir ki bir insan, insanlık namına.. yetmemiş, yıllarını vermiş, bir de opera bestelemiş, adını ca' ira koymuş.. "her şey var burda" diyor baba, "bu beyin hepinize yeter, yeter ki siz isteyin"..

çok isterdik ki reunion olsun, babalar mahşerin dört atlısı olarak son bir ya da birkaç konser versinler, olmadı.. hepsi ayrı ayrı çıkıp olmaz öyle şey dedi, ne yapalım..


ammaaaaaaaaaaaaaa..

www.roger-waters.com dan bizzat öğrendiğimiz kadarıyla,

2 haziran 2006, lizbon
8 haziran 2006, berlin
12 haziran 2006, reykjavik
14 haziran 2006, oslo
18 haziran 2006, atina
2 temmuz 2006, roskilde festival

şeklinde, pirimiz tura çıkmış durumda.. bu ahval ve şerait altında, 11 mart 2006 tarihli alemi berzaha göç planımı ertelemek iktiza ediyor.. atina dibimiz, oslo az üzerimiz, berlin desen acı vatan.. rabbimin vereceği güç ile bunlardan birinde bir de babayı görelim, öleceksek öyle ölelim, vesselam!

7 yorum:

  1. o diil de olmaz işler gerçekleşiyo, babalar birleşmedi ama ayrı ayrı çıkıyolar, olsun.. hem ne biliyoruz, sadece "yok öyle bişey" dediler, allah kelamı mı?

    belki de bu turlarından sonra hep beraber bi wembley falan.. işte o an benim bittiğim an olur sedat aabi:)

    YanıtlaSil
  2. yaw babalar birlesemedi diye biz gocecez ama, olmuyo :) lutfen ayin 11inde bunu bizzat ifade edin.. ya da gelip sahsa ozel bi blog zirvesine karissinlar sole, en belfast'indan.. selamlar.. :)

    siz orda bik bik biklerken, bizim burda bi taraflarimizdan ter damliyo olcak, allan EVP'si geliyo... 1 aydir hummaliyiz.. nck.. nck.. nck..

    YanıtlaSil
  3. o diil de (ver 2.0), şimdi buna da bi frekoyu atinaya yollayalım kampanyası mı düzenlemek gerekir naapsak naapsak ahahahah iğrencim:)

    YanıtlaSil
  4. frekom sen zati berlin yolcusu değil miydin? n'oldu değiştirdin mi planı? bakınız atina'ya ben de gelebilirim öyle bi plan varsa ahahahah:))

    gidelim lan!

    YanıtlaSil
  5. tabi olm bir an önce bilet tedarik işine bakalım yoksa işin gücün yoksa yunan küffarını kes konsere gidebilmek için..

    YanıtlaSil
  6. efet napıyorus o halde biletleri?

    YanıtlaSil
  7. valla daha herangi bi yerde bilet satışı ile ilgili bi haber çıkmadı, aportta bekliyorum, herkese haber vericem:)

    YanıtlaSil

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.