16 Ocak 2006

a new hope..

evet frekonun sevgili dostları..

bir kazadır oldu, aranızdan ayrılıverdim istemeden.. oldu işte, nasıl desem, atılmayacak bir mesajı, azıcık ciğeri kaldığına inandığım bir kimseye attım.. meğer ciğerinin son parçalarını da kaybetmiş, hançerleniverdim..

durumum tüm genç kızlara -eheh- emsal teşkil etsin isterim.. siz siz olun, ekşi sözlük mesaj fasilitesini şahsi işlerinizde kullanmayın, aleyhinize kullanılabilir, kendinizi blog köşelerinde buluverirsiniz..

ha, bu blog ne işe yarayacak, ona gelelim.. öncelikle, sözlük harici ulaşamadığımız dostlarımıza ulaşmaya, onların da bana ulaşmalarına yarayacak.. ha, kesinlikle diğer bazı az ciğerlilere cevap vereceğimiz bir mecra değil bu, bilen bilir, diyeceğimi derim, arkadan konuşmam..

biraz da, belki istek gelirse, yedekleyebildiğim ve sözlük dostlarının beğenisini kazanmış bazı eski entrilerimi burada bulacaksınız.. ve tabi yeni yazılar da gelir, aklımıza geldikçe..

ara ara uğrayınız anacığım, belki reklam falan alırız da, bugüne kadar zirvelere harcadıklarımızın binde birini geri alırız:)


sizin frekonuz, a.k.a. olay, high hopes, frackman, frackman reloaded..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.