20 Ocak 2006

Love Is On The Way

Efem istek parçalarına devam ediyoruz.. Şimdi de Saigon Kick, Peitho için söylüyor:)


love is on the way (#3340850, 15.09.2003 19:30:43)

long play mertebesine erişmiş yaşımızın tecrübesi diyor ki, ne varsa bu one hit wonderlarda var.. kim duymuş saigon kick adını, kaç kişi klibini görmüş, adları sanları nedir bu adamların acaba.. gel gör ki adamlar öyle bir iz bırakmışlar ki müzik dünyasına, al loop et saatlerce dinle, amman sabahlar olmasın!

öyle çaresiz anlar var ki insan hayatında, her şey tersine dönsün, zaman makinası olsun da geçmişe döneyim, bütün ibnelikleri tersine döndüreyim istiyor.. ama yapamıyor, olmuyor işte.. yaşanmış yaşanmışlığıyla kalıp ileride aleyhte delil olarak kullanılabiliyor, susma hakkı bir boka yaramamakla beraber konuşmak ta eksi puandan başka bir şey katmıyor, avukatlar ise bok çukuruna batmayı sadece hızlandırıyorlar..

acı insanı sanatçı yapıyor böyle durumlarda.. kimbilir bu şarkıyı yapan abinin nasıl çaresiz bir durumu vardı da yazdı bu sözleri, böyle eşşek notalara döktü de verdi bize bu feyzi..

love is on the way
i can see it in your eyes
just give it one more try tonight babe..

kendisi de biliyor aslında, o gözlerde okunanın sadece çaresiz bir kaçış olduğunu, hatta kendi çaresizliğinin sevdiceğin gözlerindeki aksi olduğunu.. gene de delikanlılığı elden bırakmayıp en bi cool tavrıyla koyuveriyor lafı, sanki dönüş varmış gibi bütün kelek durumlardan geriye, pir-ü paklığa, arsız arsız giv it van mor tray diyor bir de..

kim kime verdi ki o van mor trayı, abla sana versin be saigon’um.. verse de alma o şansı, içten vermez çünkü, hiçbir kadın hiçbir şeyi unutmaz..

kadın erkek ilişkisi rus ruleti gibi.. silahı şakağa dayama sırası hep erkekte, ve ne hikmetse kurşun hep namluda.. tek artısı var erkeğin; kırıla kırıla camdan kalbi giderek çelikleşir.. ama her sert kalbi delecek bir elmas her zaman var dünyada, aksi görülmemiştir.. onun içindir ki, aşık olmak erkek adama yaramaz, delikanlıyı bozar.. aşk korozyon yapar sert sanılan bünyelere, zayıflatır, en olmadık yerde yarı yolda bırakır..

“love is on the way” imiş, peki; selametle..

1 yorum:

  1. hmmm bi ara onları benim gmaile çak, bi 1000 kere kadar dinliyim sonra onlara da yazarız bişiler:)

    YanıtlaSil

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.