12 Ekim 2006

Kralın Dönüşü!

11 Ekim 2006 Türkiye - Moldovya maçını ben ve benim gibi ekranlarına kitlenmiş milyonlar büyük bir çoşkuyla izlediler. Maç için denilecek söz yok herkes takım halinde varını yoğunu ortaya koydu, burdan Rüştü'ye, Sabri'ye Servet'e Gökhan'a İbrahim'e Hamit'e Mehmet'e (Aurelio), Arda'ya, Gökdeniz'e Tuncay'a Tümer'e Nihat'a ve Halil'e Türk halkı adına sonsuz teşekkürlerimi sunarım. Teşekkürü sunmadığımız bir isim kaldı onu bilerek sona bıraktık.Kral HAKAN ŞÜKÜR kral olduğunu 4 golle tescilledi kaçanları da saymıyorum. Kendisine yapılan onca şereften yoksun eleştiriye rağmen Milli Takım rekorunu bir golle kaçırdı (bir maçta en çok gol atan futbolcu rekoru) Tek merak ettiğim yarın gazeteyi aldığımda ona hunharca saldıranların (dikkat edin eleştiri demiyorum, tabiki de futbolcu eleştirilecek ama linç kampanyaları eşliğinde değil) o meşhur şapkalarını önlerine koyup koyamayacaklarıdır, kim ne derse desin hakan şükür bu gece onların kanat'larını yolmuşdur. Hakan yaptığı patlamayla bunların dillerini bir tarafa kaçırmışdır. Kazanan sadece kendisi değil Türkiye olmuşdur. Allah'a şükür Hakan Şükür...

2 yorum:

  1. hmmm.. torun hıncal olmuşsun bir anda, bu ne gaz:)

    sezarın hakkı sezara, lakin, nasıl desem, bu dallama -evet dallama- değil dört kırkdört gol atsa, değil mi ki onun yüzünden allahın ibiş italyanı benimle "aa sen türkmüsün? burda hakan diye bi dallama var anasını özlüyo ehemehe" yapmıştır, sen kavaklıdere meydanına heykelini diksen de deden altına "torinolu şaban" tabelasını koyacaktır..

    meymenetsiz herif, gene tarihe geçti, hayret bişi..

    YanıtlaSil
  2. sadece şunu söylemek istiyorum: o gün sahada ben olsam ve hoca bana "sen santroforsun, forvetsin, şahsın, şahbazsın" deyip, giydirseydi formayı sırtıma, sahaya girerken bir tutam çimen yiyip akabinde 4 olmasa bile üç gol atardım. hepiniz de atardınız emin olun.

    hangi golde hakan şükür'e has bir haraket var? kaç tanesi için, evet işte bir tek hakan atardı diyebilirsiniz? sözü uzatmayayım, herkes hakan şükür'ün o takıma ersun yanal ile fatih terim'in sebebi malum çekişmesi sebebiyle alındığını biliyor. hakan şükür'e bugüne kadar yaptıkları için teşekkür edilip, çok istiyorsa oynamaya devam etmesi ama bi zahmet kadroya alınmadığı zamanlarda ortalığı velveleye vermemesi rica edilip usulca evine yollanmalıdır.

    YanıtlaSil

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.