06 Ekim 2006

bir dönem bitiyor mu?

sevgili tahin pekmezci'ler. bu acı haberi sizlere vermeyi istemezdim ama ne yazıkki gerçekleri gizlemenin sadece kitleleri uyutmaktan başka bir işe yaramadığını hepimiz biliyoruz. çok önemli bir gelişme olmasa zaten sizlerin başını ağrıtmazdım ama mecbur kaldım. bir döneme damgasını vurmuş, iri cüssesiyle gönüllere taht kurmuş freko abimiz hakkında bilmenizi istediğim bir haberi, gözlerimden klavyeme akan yaşların kısa devre yaratıp vücuduma ceyran salması pahasına sizinle paylaşıyorum. metin olun:(

FLAŞ!!! FLAŞ!!! FLAŞ!!!
(abi burada daaan! diye bi efekt var gibi düşün)
işte şok görüntüler. ismini açıklayamayacağımız acar muhabirimiz sizler için çekti.

17 yorum:

  1. ismini açıklayamayacağımız muhabir demişiz ama haberin içinde ismini varmişiz.. denyoluk başa bela yeminle.

    ilk commentin ben olayım istedim:)

    YanıtlaSil
  2. hay arkadaş yaa.. siz federaller hep böylesiniz zaten, aylardır hazırladığım operasyonun içine ettiniz!

    herşeyi siz biliyosunuz.. frekoyu maymun edicem derken nazi altınları ile ilgili alacak olduğum çok şahane tüyoyu an itibariyle zebil ettiniz.. ben de diyodum 40 milyar dolar, tek başına ye ye bitmez, tahinpekmez kontribütörleriyle üleşirim, güzel güzel yeriz diye..

    işte sevgili tahinpekmez insanları.. bu kabaşimşek denen gafil ve ekibi yüzünden, şimdi altın yerine babayı alacaksınız, üzgünüm..

    kocca freko, 008, devlet altına aston martin tadında şahin vermiş, otobüse biniyo.. bi durup düşünmek lazımken, adamlar resim çekip post basıyolar.. bravo federaller bravo, hem kendinizin hem bütün kontribütörlerin geleceğini deklanşörle yaktınız..

    freko, üçe beşe bakmayan adam:)

    YanıtlaSil
  3. ben bu 40milyar dolar mevzusunu araştırdım ve bunun yalan olduğunu öğrendim. yoksa allahıma bin şükür sağlam federaliz yaş tahtaya ayak basmayız. işte 40 milyar dolar balonu: http://www2.vatanim.com.tr/root.vatan?exec=yazardetay&sid=&Newsid=88344&Categoryid=4&wid=1

    yani bir günde iki bomba haber verdirdin abi bana zorla.

    YanıtlaSil
  4. ilk fotoda yanda oturan sakız mı tutuyo? yoksa başka bir çapanoğlu mu var? olay gittikçe karmaşık bir hal alıyor sanki.

    YanıtlaSil
  5. güzelim o balonlar saf federalleri uzak tutmak için bizatihi teşkilat tarafından.. tööbe töbe illa konuşturucanız adamı mübarek gün:)

    YanıtlaSil
  6. Şu anki yayınlanan bu haber ile ilgili olarak ESAGBI Timi adına yapılan resmi açıklamayı buraya taşımak isteriz.

    Grubumuzun kurucusu ve yönetim kurulu başkanı Freakman Kod Adlı ajanımız , yine timimize bağlı bir başka ajanın yarım kalan bir işini tamamlamak üzere 3 günlük bir operasyon sonucu ilgili otobüsteki transferinde kimliği açığa çıkarılarak görüntülenmiştir. Timimiz tarafından derhal düzmece bir magazin süsüyle ilgili görüntüler bertaraf edilmeye çalışılsada , timimiz bünyesinde ki tüm ajanlarımız teakkuz haline geçmişlerdir.

    Konuyla ilgili olarak ajanımızı görüntülemeye çalışan karşıt grupları şaşırtmak üzere herhangi bir iş adamının kostümünü giyerek , şaşırtmaca yapan ajanımız gözleri kapalı bir biçimde yaka telsizinden merkez ofisimize durum raporu geçmektedir.

    Konuyla ilgili olarak İlgili kurucu başkan ve değerli ajanımızın , güçten düştüğü , etkisini kaybettiği gibi haberlerin asılsız olduğunu belirtir , o görüntülerde bile görevini tam yapmanın ve diğer ajanımızın hayatını kurtardığını bildirmek isteriz.

    ESAGBI TIMI

    YanıtlaSil
  7. sayın teglöv dışarıdaki karanlığa işaret ederek iftar tezinizi bir daha düşünmenizi ve bir insanı korumaya çalışırken daha iyi nedenler öne sürmenizi rica ederim.
    ha sahur dersen o olur bak.

    YanıtlaSil
  8. Hep dış görünüş ile ilgilenilmekte. Oysa o gözler kapandığında nice gözleri açmakta , kaç kişinin yüreklerini ferahlatmış , yarınlara umutla bakabilmesini sağlamıştır...

    Bir adam düşünün sadece yolda 10-20 dk uyuyup habire comminty si için savaş versin...

    İşte o adam bu güzel insandır...

    YanıtlaSil
  9. Canın mı sıkkın ?? Birisini mi yıpratmak istiyorsun ?? Hayat dar geldi diyorsan ...

    Justy yaz 3344 de yolla , haftasonunu Justy ile geçirecek şanslı çift sen ol ....

    Düşünün yarın ve hatta pazar günü bile bu adamla beraberim , üstelik çift olarak...

    Giydirin giydirebildiğiniz kadar...

    YanıtlaSil
  10. evet ya şahane fikir, "ask justy" köşesi yapalım, elemana millet dert yansın custi akıl versin, ama verilen aklın tam tersine hareket etsinler, ben denedim işe yarıyo:)

    YanıtlaSil
  11. Çok önemli duyumlar aldım bu fotoğrafları çeken kişiden. Birincisi kesinlikle kurmaca değilmiş.Gayet doğaçlama gerçekleşen bir çekimmiş bu. Fotoğraftaki adam gerçekten uyuyor. Yani iki dakkada bir gözünü açıp 1 saniye etrafa bakıp tekrar daldı ama yol boyunca uyudu. Yani arkadaşım öle sölüo. bence de "osman yapmıştır"

    YanıtlaSil
  12. Laf söyleyenleri aktivitelerde ve partylerde kapı kuyruğunda göreceğimi düşünüyorum , hiç yoksa toplantı , cemiyet eğlenceleri ve bilumum konserlerde kayıtlı kapı görevlisiyim , burada böyle bol keseden atıp tutup sonradan ajanımızın peşinden dolaşmayın imalı telefon açışları ve mesajlara başvurmayın...

    Tırrrnnnn lay lay lay (telefon sesi)

    - Alo ben Freko nun telefonlarına bakan yetkili kişi KuturKutur.

    - Eee ben konser için şey ettiydim...

    - Nick neydi sizin ?

    - .........

    - Beklemeye alıyorum

    after 45 minutes...

    YanıtlaSil
  13. babacım bu iblisler yüzünden görevi ifşa ettin, etmeseydin keşke.. daha nice CIS ajanı var memlekette, sanırım aksaray civarında bir de hücreleşme durumundalar, sokak sokak kontrol edip rapor vericem..

    komando yürüyüş kararı sayılacak, say!

    HER
    ŞEY
    VATAN
    İÇİN:)

    YanıtlaSil
  14. sözlükte frackman reloaded başlığında konu açıklanmıştır efendim :)

    YanıtlaSil
  15. ben demiştim oolum işte, iblisi tarife gerek yok, sanki reklama ihtiyacı olan yer sözlükmüşcesine, hey allahım yarabbim:)

    üç kuruş gogıl reklamlarına bas da bi faydan olsun bari, beberuhi adam, lakin o yüzü unutmam, abdestini al gününü bekle diyorum:)

    YanıtlaSil
  16. koca millet senelerdir ayakta uyuyoz; canim bi' denecim freko'm ottibuste azzcciikk gozlerini dinlendirmis, cok mu huleyn...

    g.tumuze girmez di mi freko abu :))) burda da ugrasmayalim taayibin caylaklik bonusuyla sona :P

    YanıtlaSil
  17. bu haber kesin göte girer de kimin olduğunu tahmin etmek istemiyorum:(

    di mi lan buko? seni tanıdığım güne lanet olsun. ben yurtdışına gidiyorum!

    YanıtlaSil

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.