19 Eylül 2006

Tahinpekmez profilleri 5 -Melyche (never ending story)


gecikmiş bir profille tekrar karşınızdayız sayın tahinpekmezciler.. bu seferki profilimizin konusu pek sayın kardeş insanı melyche..
bundan tam 31 yıl önce evimizin kapısına çingeneler tarafından bırakılmış bir insan evladıdır melyche kişisi.. bunu kendisine hiç hissettirmedik, en iyi okullarda okuttuk, kulüp kulüp gezdirdik, ne bodrumdan ne uludağdan ayrı komadık, telli duvaklı everdik gitti nihayetinde.. ha tam bir gidiş olmadı tabi bu, kocca bir oda hala hanımefendi uzun bir yaz tatilindeymişcesine geleceği günü bekler bir edayla evde yer işgal ediyor.. sülalede ondan başka allah kulunun anlamayacağı italyanca organik kimya kitapları, white lion kasetleri falan, bildiğin böyle kız odası; çoğu kıyafeti bile hafif modası geçmelerine rağmen her an hizmete hazır..
bu satırların yazarı bok atma üstadı insan, cingene ödünç verilen yılların hasretini bu izdivaç sonrası gidereceğini zannetmiş idi, hesapta o odayı böyle bilgisayar / tv / atraksiyon odası edecekti, halihazırda babayı almaya devam etmekte, bekar ve hiç çocuk babasıdır..
bu satırlar vasıtasıyla melyche hanımın doomgününü (onun için doğum olabilir, bana doom'dur) kutlar, gözlerinden öper, saygılarımı fışkırtırım..
ne mutlu abiyim diyene!
freko, "abi" kişi..

3 yorum:

  1. biz 100 vurup tek sayan ırktanız evet, öyle hesaplamak iktiza eder:)

    YanıtlaSil
  2. Şimdi bu posttan yola çıkarak benim doğum günüm içinde böyle şatafatlı bir post gelecek midir ??

    Büyük beklenti hayal kırıklığı mı yaşatır ??

    Kıskanç Nalet bir herifim...

    YanıtlaSil
  3. allah büyüktür gün doğmadan neler doğar:)

    YanıtlaSil

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.