27 Eylül 2006

Saadet Yurdu Blues Band Proudly Presents - Başa Geldi Olmaz İşler (anglosakson bozlağı)

üç beş gündür puluzman kodaman efendi bey biraderimizin gerek msn olsun gerek duman işareti olsun "sana bi sürpürüzüm var freko efendi" dediği bir haftanın ortasına geldiğimiz şu çarşamba gecesinde, bomba en nihayetinde patladı sevgili tahinpekmez halkının insanları..

bu dev yarasa adam, yanında tavası makbul papalina kardeşimizle birlikte, kapmışlar gitarları, vermişler efektleri, daha dün gece ricasını ettiğim bir güzide eser üzerine kendi çeşitlemelerini yapmışlar; lakin çeşit derken öyle kuruyemişçi hesabı değil, migros diyorum, salı pazarı diyorum, tam da anlatamıyorum..

tam anlamını çözmenin yolu rapidshare kardeşten geçiyor, tıklayınız hele (tüm hakları sitemize aittir, yanlış olmasın) :

http://rapidshare.de/files/34675026/surpuruz.rar.html

üç beş kilobayt downloada faydası olsun, limitlisi var dialupu var diye düşündük de rar ettik, rar nedir diye soran olursa, eski bir tanıdık dersin sevgilim:)

kıllandığım tek nokta, bu ikilinin şu ahir ömürlerinde bizatihi ahretlik manitalarına böylesi çalışmalar yapmadıklarıdır.. halloween değil seyran değil, nedir bu kabak sevdası anlamadım gitti.. anladığım tek şey, bir daha asla saadet yurdu'na ayak basmayacağımdır, vesselam:)

frekman rivoluşıns, kimi bünyelerde reloaded deyu yer etmiş kimse..

2 yorum:

  1. Ben buna yorum derim...

    Justy ismi geçmekte gönülleri feth etmektedir.

    Sözlerini yazacak kral ağbiler var biliyorum ben evet...

    YanıtlaSil
  2. valla ne yalan söyliyim, ben ilk dinlediğimde öyle duydum resmen, "oha" dedim kardeşimin ne yamuğunu gördü ki saadet yurdu böyle eşcinsellik yakıştırmaları şu bu, ikinci dinlediğimle söz "hergele" oldu anlayamadım.. acep elemanlar bi şekilde aşmış olabilir mi teknoloji hususunda, böyle her dinleyişte bi başka söz söylüyo falan, olur mu olur, yapar bu iblisler:)

    YanıtlaSil

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.