15 Ağustos 2006

Nöbetçi İbiş

Saygılar. Bu internet denilen gavur icadı hakikaten tehlikeli birşey. Gece gece adam msn'den hesap sorabiliyor mesela "niye yazmıyon lan sen" diye. Adam'dan kimi kastettiğimi anladınız tabi ..(cümledeki gizli iltifata dikkat ediniz, bu gizli iltifat konusunu ilerleyen paragraflarda açacağım, hazin bir hikayeyle)

"ibişlik yapmak" lafından geldi aklıma bu nöbetçi ibiş kavramı..Bence bu sitede her gece bir vatandaş, "nöbetçi ibiş" olarak görev almalı. Bu vatandaş gece gece abidik gubidik şeyler yapmalı, ortalığı hareketlendirmeli, yorum yazmalı, geyik yapmalı vs. Siteyi yaptığımız zaman böyle bir fasilite koyacağım bir yerlere .

Biz burada ibiş ibiş diye makaraya alalım, bu memlekette "ibişoğlu" diye firma var. Broşürü geçmişti elime. Amcalar kızmasın , komik oluyor tabi biraz.

Bu akşam, kanal d'nin tekrar kanallarından birinde beyaz'ın bir programı vardı,tekrardan. Programda Oya Aydoğan, bizim semtin kızlarından çıkma Hatice ve bir de acaip adam vardı.
Oya Aydoğan'a bayıldım, kanalındaki programı bitirilmiş, bir güzel hazmetmiş. Biraz daha utanmasa "kapının önüne koydular abi" diyecek. Bu kadar sade, yalın..Ayrıca "iş işten geçmiş" mantalitesi iyice yerleşmiş olmalı Oya ablaya ki eskiden giydiği o tiril tiril, Türk Kadını'nın bütün balıketliğini gösteren o elbiseler yerine pantolon ceket, içerileri siktiret modeli bir kıyafet giymiş. Nerdee eski Oya Aydoğan..Gençler bilmez, bir dönem "video kuşağı"'nın gözdelerindendi O.A. (böyle tecavüz haberi gibi yazdık ama idare edin). A.T, S.Ç. ile beraber zavallı O.A.'da beta video kafalarında gençliğini heder etmiştir arkadaşlar. Ne içün ha sorarım, ne içün? Sırf şu vatanın gençlerinin gözü kadın görsün içün..yürü be Oya abla, kim tutar seni..

Programdaki ikinci hatun, Rami semtinden çıkma Hatice..Hani bir zamanlar fidayda türküsünü okumuştu. Bendenizin Rami semtini işgal etmesi, bu ablanın camiaya çıktığı günlere tekabül eder. Klip yeni çıkmış felan, benim de kulağıma gelmiş, kız burada oturuyor diye..O günlerde markete gittim, kasada sıra beklerken yanda bir kızla aynı hizaya geldik..Gözlerimin içine baktı..Öyle aman aman güzel bir kız değil.."ne bakıyo lan bana bu" diye ben de ona baktım. Tepki vermedim..Kızda tepki alamadığı için midir nedir, surat astı biraz..Sonra dışarı çıktım, minik çocuklar o kızı gösterip "aa Hatice Hatice" diyorlardı. Anladım ki hatun kişinin bana bakmasından maksat "bakalım ünlü olmuş muyuz, ne kadar tanınıyoruz" merakıymış..

Şimdi bu akşam baktım da maşallah, kaportaya bayağı bir yatırım yapmış. Ya kaportacısı iyi ya temelden şase sağlammış. Tam bilemiyorum..Ama bugünkü aklım olsaydı, markette öyle öküz gibi bakmaz, biraz sırıtır, 250 gram da yavşardım afbuyur.

Ulan niye insanlar güzelleşmek isteyince önce saçlarını sonra burnunu yaptırır. Sanırsınız ki Yüce Rabbim (töbe töbe) sadece burnu çirkin yaratıyor. İnsanlar ya burunlarını, ya gögüslerini, yada çüklerini operasyona yatırıyorlar. Buradan da anlıyoruz ki insanların fiziklerindeki "çıkıntılarıyla" sorunu var arkadaş. Kimse deliğini tıkatmıyor mesela (eveeet, yavaş yavaş ibiş moduna gelmeye başladık). Neyse, neticeyi bırakıp Hatice'ye gelelim tekrar. Saçlar sarıya boyanmış, burun yaptırılmış, yapılı da bir kız, bu alemde iş yapar..Yeni tarz bir albüm yapmış, fazla birşey beklememek lazım gerçi..En olmadı bir Hande Yener'imiz daha var deriz çıkarız işin içinden

Veeeee gecenin bombası..O adam..O biirrr allah belanı versin..O biiiir yaz günü tek elde kar eldiveni...O biiiir bomba bomba..O biiiir İsmail Yk ..Bu arkadaş bu alemde varken bizim burada "ibişim ben" diye gezinmemiz, tamemen bizim kendimizi bilmezliğimizden kaynaklanıyor. Adam ibişlik konusunda doktora vermiş, biz hala burada bik bik ediyoruz..Bütün yazılı görsel medyanın dediği gibi, biz internet çocukları çok terbiyesis insanlarız.

Uzun olmasın yazı, sonra okumuyorsunuz, altına yorum gelmiyo, moralim bozuluyo..öpmişumdur

2 yorum:

  1. efem süper uyku geldiğinden mütevellit, çok uzun koment yapma arzum yatağa bakan sağ göze yenilmekte.. ben gene de yarın detaylandırmak üzere üç beş bukmark yapayım, öyle yatayım isterim:

    1 - ibişler tekstil (çok feci çok)
    2 - oya aydoğan'ın münir özkul'lu filmlerde çizdiği ev kızı tezatı
    3 - fidayda hatice'nin meşhur olmasıyla yıkılan denizci askerlik hayalleri
    4 - çük büyütme operasyonu (şahitli ispatlı)
    5 - ismail yk (no comment diyeceğim ama olsun bulunsun bu da)

    böyleyken böyle nöbetçi ibiş bey biraderim, sabah ola hayrola diyor esenlikler diliyorum:)

    YanıtlaSil
  2. banlasak mı bu somuru? yok lan kıyamam:)

    YanıtlaSil

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.