17 Ağustos 2006

ajdar'ın son bombası - çikita muz

yönetmenliğini ümit güneş adlı maymunlukta ajdar anik'ten zerrece eksik olmadığına emin olduğum bir ucube tarafından filme çekilmiş ve sanırım youtube haricinde herhangi bir medyada gösterilmesi hertürlü organca yasaklanması gereken son bombayı tahinpekmez.org farkıyla huzurlarınıza getiriyoruz:
garabetin nakaratı çik çik çik çikta çikta çikta çikta çikita muz olup iki rus hatunun bir tekne üzre muzlarla haşır neşir olmasını anlatan bir yapım..
ve fakat anlayamadığım, hadi bu ibişe klip çekecek derece kafayı taktınız, bari rusa harcadığınız para kadarını üç beş roman müzisyene aktarsanız, o fondaki casiotone altyapısından çok daha şahane bir sounda ulaşacaksınız, ama nerde o kafa, varsa yoksa ibişlik, iblislik peşinde bunlar..
hadi ajdar kafadan sakat, peki bu kameranın arkasındaki(ler) de mi deli? hepiniz mi kafayı yediniz? belimden iki seksen yattığım şu acayip çarşamba günü ve gecesinde yazık değil mi yurduma, halkıma, insanlığa, soruyorum..
o fona koyduğunuz armand van helden - the witch doctor'dan apartma efekt aslında tüm hezeyanımızı açıklıyor..
ne diyeyim, allah müstehakınızı versin, amin..

2 yorum:

  1. melih gökçek ifadesiyle söylemem gerekirse:

    "tüküreyim böyle sanata!"

    budur:)

    YanıtlaSil
  2. yahu sanat tabi ki sanat içindir, ve fakat sanat sanat içinse böyle klip çekilip de oralara buralara beğendirmek için konulmaz, başkalarının keşfetmesi beklenir.. eğer sanatçı (!) sanatı sanat için değil de halk için yapıyor da böyle elinde muz yanında rus gözümüze giriyorsa o zaman bizim de tükürme hakkımız saklıdır:)

    YanıtlaSil

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.