17 Haziran 2006

Ucuz Yurtdışı Uçak Bileti

Şimdi arkadaşlar, dallandırıp budaklandırmadan direkt mevzuya giriyorum.
Benim bir müşterim var, yurtdışı fuar turları düzenleyen bir seyahat acentesi. Geçen gün sahibiyle oturduk, konuşurken, adam bir yandan nette bir siteyi inceleyip "manyak mı lan bunlar, vay vay vay" deyip duruyor. Nedir dedim. Anlattı..önce linkini vereyim

http://www21.germanwings.com/index.tr.shtml

Bu arkadaşlar, tam bilemediğim bir sistemle deli fiyatlara uçak bileti satıyorlar. yeri geliyor 4 euro (yazıyla dört) , yeri geliyor 30-40..Fransa, çin, new york,..bildiğiniz yurtdışı yani..sitenin türkçe desteği de var ..Ciddi midir diye sordum, müşterim aldığını falan söyledi...sonuçta adamın işi bu. Ben de sizlere ileteyim dedim..Detaylara vakıf değilim, siteyi inceleyip bakınız. Bu arada ben de firmadan detayları soruşturmaya devam edeceğimdir. Elde ettiğim bilgileri bu postun sonuna eklerim. Öpmişumdur.

7 yorum:

  1. ne iyi etmissin de yazmissin. bak yine hatirlattin. german wings'in e-mail seysi de var. kayit yaptiriyorsunuz ve arada e-mail geliyor. iste uc gun icinde alirsan 19 euro'ya surasi, bes gun icinde alirsan 30 euro'ya burasi. ben de bakip bakip delirmistim zamaninda. zira vizem yoktu gitmek istedigim yerlere ve bu kadar az zaman oncesinden haber alinca yetismiyor. pasaportunda halihazirda gitmek istedigi yerin vizesini bulunduranlar icin mukemmel firsatlar sunuyor german wings. denemek lazim.

    YanıtlaSil
  2. Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  3. Ben ne zaman "ucuz uçak bileti" diye bir tümce duysam Indiana Jones misali içinde tavuklar olan uçakta giderken pilotun paraşütü çekip atladığı türden bir yolculuğun da peşinden geldiğini düşünürüm. Fakat varsa bu şekilde taksi fiyatına uçmuş olan, neden biz de uçmayalım? (yine de siz siz olun yedek paraşütü alın)

    YanıtlaSil
  4. 30 euro'ya tek gidis bileti mi bi de havalimani vergisi dahil midir..
    bunlar sonradan eklenip kol boreeene donusuyolar voltran kibin..

    YanıtlaSil
  5. valla gidis 35 euro donus 180 ile 275 euro arasinda..
    tam dedigim gibi kol boregi..
    bunlarin hepsi yalan kardesim.
    en krali yine thy...
    easyjet'i bekliyorum 27 haziranda londra ucuslari basliyo afedersiniz.

    YanıtlaSil
  6. Hm tarifenin adı "gidişin olsun dönüşün olmasın"mış onu gördüm ben. Ben de bi Dubline uzanacağım -antik mezopotamya tanrılarına- verdiğim kurbanlar kabul edilirse. Fakat THY fiyatları da göz doldurdu, daha fenası gidip bir yıl orda esir olmak da var. Yine en iyisi Egoymuş, akbilmiş galiba.

    YanıtlaSil
  7. evet evet bunlar böyle sağ gösterip sol vurabiliyolar, reklamlarda cüccük kadar bi asterisk oluyo, en dipte 0.5 garamond fontla "alan vergileri hariç fiyattır" yazıyo, zati para tutan şey o vergiler..

    esas tahinpekmez olarak g8 padişahlarını silahlanmaya uzay araştırmalarına boka püsüre harcadıkları paraları kamuya aktarmaya davet edelim, böylece vergi mergi olmasın, aha o dakka o stadı gören beleştepede mangalımızı yelleriz, kafayı bulup "burası kadıköy burdan çıkış yok!" naraları atarız, tabi herkes kendi meşrebince:)

    lan gene kurtardık dünyayı, du bakalım..

    YanıtlaSil

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.