11 Nisan 2006

"org" bizim, "com" da bizim olsun mu?

siteyi açarken, tahinpekmez olsun dedik, gittik internic şeysine, sorduk, dedi "babacım şahane org var, tv var, biz var, info var taze, yapalım bi karışık ortaya?", "yok kardeş" dedim, "sen bize ordan bi org ver, varsa net ile com da ver yanına, yeşillik olsun"; dedi "ah be güzel abim, demin aldılar net ile com'u, ben şimdi sana org vereyim, bilahare bakarız, belki geri getirirler ben sana haber veririm"..

halihazırda gelen giden yok.. bizim sitenin com versiyonu, bizim gibi bir türlü açılamayan bir çöpçatanlık sitesi, ama paso update halinde, üç günün beşi kapalı.. net'i de almışlar amma bi faaliyet gözükmüyor..

alsak mı bu domainleri, yoksa www.tahinpekmez.org bize yeter de artar mı, bir görüş alsak diyorum..

10 yorum:

  1. biz domain alcaz diyoz, millet ayyaş olmuş, ben ne yapayım a dostlar:)

    YanıtlaSil
  2. valla ben fuarın olduğunu bu sabah işe gelirken hatırladım desem yalan olmaz, özür diliyorum..

    ayrıyetten, bu haftasonu itibariyle, hertürlü alkollü içecek, keyif verici madde, vesaireden elimi eteğimi çekmiş durumdayım şekerim.. ha, gayet demokratım, kimseye karışmam, emanetin bende ilk fırsatta ileteceğim..

    hayırlısıyla sigara ve seksi de bırakırsam, dergahı açıyorum, az kaldı:)

    YanıtlaSil
  3. valla o zor diyerek milleti tahrik etmeyelim şimdi, ama zor:)

    YanıtlaSil
  4. valla ufak tefek bakıyoruz işte.. şahsım adına drupal, wordpress gibi ortamları inceleme bazındayım, lakin bir de apache falan kurmak lazım diyor ki o noktada kasılıyorum da kalıyorum..

    beri yandan, herkesin yaptığı gibi bişi yaparsak buranın ne özelliği kalacak onu düşünüyorum.. mühim olan yapılmamış bişi yapmaksa, onu beklemek lazım az biraz..


    seni de dürtmeden bi iş olmuyo be sedenim be, ah be, bi kere de dürtmeden be:))

    YanıtlaSil
  5. valla bugüne kadar kimsenin silinme talebi olmadığı için araştırmadığımız bir konu oldu bu.. ama hemen öğrenelim, haber verelim..

    lakin ne gereği var, o ayrı konu..

    YanıtlaSil
  6. elmalarla armutları karıştırmayalım bence.. tahinpekmez.org ortak ülkümüzdür, kişilerden bağımsız bir yükselemeyen ama yükselmek üzere olan değerimizdir:)

    YanıtlaSil
  7. blog'a yazacak sey olunca millet yaziyo muhterem..
    hmmm
    siksok muabbeti gelmiyo buraya o cikti meydana

    YanıtlaSil
  8. valla sik sok muhabbeti düzgün olduğu vakit o da gelir.. maksat muhabbet olsun..

    lakin sen bi kınamışın ex mekanda böyle hariçten gazel okuyanları, takip ediyorum tüm üyeleri evet, sen başkasına giydireyim derken bizi de kapsayıvermişsin, oyarım:)

    YanıtlaSil
  9. org veya com farkmaz, link'lere nasi atarsan ole kalir, tiklar tiklar acarsin.. `o diil de`, nedir bu `alkolu biraktim` ayaklari, ben onu annamadim.. yuh diyorum.. :) yannis annamisin freko'cum.. once sigara birakilacak (sexi birakmasan da olur, bulabiliyosan)... alkol iyidir bunyedeki mikroplari oldurur :)

    YanıtlaSil
  10. valla böyle bi karar aldım abla, vatana millete hayırlı olur işalla..

    YanıtlaSil

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.