18 Mart 2006

whitesnake @ istanbul !!!!


aylardan temmuz, günlerden 23, hemi de pazar! sıcak bir İstanbul gecesinde yapılabilecek daha keyifli bir iş söyleyin hele..

gözümüzün bebeği echoes productions, bir büyük işe daha imza atıyor ve WHITESNAKE'i Türk hardrock severlerle buluşturuyor..

web promotırlığını seve seve üstlenicez de, du bakalım, allah büyük diyorum an itibari..

ve fakat, tüm tahinpekmezperver bünyelerin bu konserde buluşabilmeleri tek dileğim.. elimizden geldiğince üyelerimizden bir kısmını bu hadiseye davet ettirmek boynumuzun borcu olacaktır, herzamanki gibi diyor gelişmeleri ilerleyen tarihlere bırakıyorum..


resim babaların sao paolo konserinden alınma, aynı kareleri buralarda çekmek ister deli gönül:)

4 yorum:

  1. count me in!

    nerede yapilacagi konusunda bi bilgi var mi bari?

    YanıtlaSil
  2. valla tamamen şahsi tecrübeme dayanarak konuşacak olursam, yani bi yerden aldığım bilgi falan olmaksızın, bu iş olsa olsa park orman'da olur diyorum başka da bişi demiyorum..

    YanıtlaSil
  3. tanri tarafindan gelecek ters bir durum olmadikca ya da roger waters konserinden sag cikilacak olunursa; yapacak edecek bi is ciksa da bekler - ertelenir, napilir edilir bu konsere illa ki gidilir.. bi yandan msg, bi yandan app, bi yandan bunlar.. oy, oy, oyy diyorum.. kusatildik:)

    YanıtlaSil
  4. her türlü emirlere şimdiden hazır olduğumu belirtir , öncesindeki apocalytica sonrasıdna white snake için her zaman görev başındayım...

    Last Drink going to White Snake!!!

    YanıtlaSil

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.