20 Mart 2006

Tüküreyim Böyle Edebiyatın İçine

evet arkadaşlar, yaklaşık 5-6 gündür http://www.mevsimsiz.net isimli sözde amacı edebiyat paylaşımı olan bir siteyi inceliyorum. çok yakın bir arkadaşımız orada yıllardır yazar.

ilk başta siteye girdiğinizde eli yüzü düzgün birşey olarak görünüyor ama içi hiç de öyle değil.. tamamen dolandırıcılık yapılan bir yer imiş. bugün ben bunu gördüm.

olayın içine girecek olursak kısaca anlatayım;

chekirdek isimli bir abimiz vardı orada, aslen kendi tekstilcidir, çok da iyi müzik bilgisi vardır. onun yazdıklarını okumak için girerdim. bir süre sonra öğrendim ki dolandırılmış, olayın detaylarını ve chekirdek abimize ne olmuş görmek isteyen yine chekirdek tarafından açılmış olan http://www.sibersalak.com adresine gidebilir, detaylı bir şekilde anlatmış olayları.

Sitenin sahibi bir kadın, aynı zamanda mvsmz adlı bir de yayınevi varmış, kadın piyasada ceyda ateş (bir dizi oyuncusunun ismini kullanmakta) adını kullanmakta ama gerçek adı pırıl erdoğan köstem'miş. şimdi sizden ricam bu yazdıklarımı olabildiğince kişiye ulaştırmanız, bir arkadaş zarar gördü dolandırıldı bari başkaları dolandırılmasın.

yani anlayacağınız edebiyat ayağıyla , herkesi dolandırıyorlar. hadi bir el atın bunu herkese forwar edelim. hak hukuk yerini bulsun.. lanet olsun böyle insanlara, bu dünyada yaşamaya hakları yok.

Sevgiler

5 yorum:

  1. Valla besinci goz kardesim, ben verdigin web sayfasina baktim ama var ya hiiiiccc bir sey anlamadim. O kadar bir organizasyon bozuklugu var ki. Arkadasin yazmis yazmis yazmis da ben ne oldugunu okudum okudum anlamadim. Bence bir "ozet" gecsin bastan, sonra ilgilenen detaylari okur. Tavsiyem budur.

    YanıtlaSil
  2. insan bişeye sinirlenince kafasındaki tüm detayı aktarmaya çalışıyor, fakat bu detayı bir kerede almaya çalışan için çok zor oluyor.. alotteye katılıyorum, bir özet geçilsin, kim, nerde, nası neyi dolandırmış etmiş daha bir kısa ve öz, karakol tutanağıymışcasına yazılsın, hatta abiyi de aramıza alalım, gelsin direk tahinpekmezde yazsın, hem bunları yazsın hem de müziğe dair bildiğini bizimle paylaşsın.. az da olsa hiti olan üyesi olan bir sitemiz var çok şükür, böyle böyle gelişecek işte.. amma ben okudum baya bi, sabır isteyen bir anlatım olmuş, abimiz çok dolu, gördüğü yerde indirebilir o radde kızmış sinirlenmiş, hak vermemek elde değil..

    YanıtlaSil
  3. chekirdek isimli "iyi abi" keske derdini ifade edebilecek yeterlikte olmadigi halde edebiyat islerine girmeseymis.

    YanıtlaSil
  4. sevgili besinci goz,

    bizim tanimadigimiz bir insani yetersiz bilgiler vererek savunan, bizden de onu savunmamizi bekleyen, biz istedigi tepkiyi vermeyince de bize cemkiren hep sensin.

    arkadasini savunmak zorunda degil kimse. biz kendisini de, onu dolandirdigini iddia ettigi insanlari da tanimiyoruz. baska bakis acilari olabilir insanlarin.

    YanıtlaSil
  5. konuyla ilgili çekirdek bey ile yaptığım görüşme sonucu, kendisi blogumuza da konuyu özetleyen bir yazı yazacak, ak kara daha kolay ifade edilecek diyor huzurdan ayrılıyorum..

    YanıtlaSil

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.