30 Mart 2006

Alan Parsons Live Project


Artık doğru düzgün konser izlemek ve konserden sonra vay be demek isteyen baylar bayanlar,
Dark side of the moon'un yapımcısı ve aynı zamanda Pink Floyd'un ses mühendisi olarak bilinen Alan Parson İstanbula geliyor,

Echoes konseri şöyle açıklamış;
Dünyanın en iyi projelerinden birinin yaratıcısı Türkiye'de. İstanbulda bir rock efsanesi :Alan Parsons Project Live!‘The Beatles’ ve ‘Pink Floyd’ gibi grupların ses mühendisi olarak tanınan, aynı zamanda Pink Floyd'un ''The Dark Side of the Moon'' albumunun de yapimcisi olan Alan Parson ile soz yazari Eric Woolfson tarafından kurulan The Alan Parsons Project, 3 Mayıs 2006 tarihinde hafızalara kazınacak bir konser için İstanbula geliyor.

Müziğinde New Age’den, Rock’a, Senfonik Müzikten Elektronik Müzik’e etkiler taşıyan ve bir çok müzisyen için ilham kaynağı olan Alan Parsons, 1998 ve 2000 yılında İstanbul’da verdiği konserler gibi kapalı gişe konser vermeye hazırlanıyor, Bugüne dek, “Eye In The Sky”, “Eve”, “Ammonia Avenue” ve “Gaudi” gibi birbirinden başarılı albümler çıkaran ALAN PARSONS PROJECT konseri Mute Promotions, Bronx ve Echoes Productions produksiyonu ile gerçekleşecek.

http://www.echoesproduction.com/site/Haber.asp?HID=52
Bilet Almak için; http://www.biletix.com/live/wtsevent.php?Eventcd=GALP1

3 yorum:

  1. valla benim bi arkadaş var, onun gazıyla geçende bi konsere gittim, konser biteli haftalar oldu, ben hala beş dakkada bir "vay beee" diyorum, rabbim herkese böylesini nasip etsin:)

    benim esas merak ettiğim, alan parson abimiz rakı içer mi, içerse sek mi içer, yanına haydari falan ister mi, bunları da sorgulayabilecekmiyiz, echoes açıklasın bunları:)

    YanıtlaSil
  2. ahahaha bana her yer serbest olm artık, gösteririm biletimi geçerim alan baba "eyyyvallah kardeş varmış burda" diye masaya buyur eder:)

    YanıtlaSil
  3. o diil de roger watersin atina biletleri satışta, bi önden ateşimizi aldırsak mı naapsak:)

    YanıtlaSil

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.