18 Mart 2006

40ndan sonra hala asik olmak hatta asik kalabilmek

Yazacak cok sey var ama hakiki askin ne oldugu 40'ndan sonra ortaya cikar..eger hala kalabilmisse, ki bunu basaran cok cift var.
Mutluluk yada adina ne koyarsak, bir ciftin yasayacagi ask,sevgi,böcek oyle elele civil civil parklarda,bahcelerde ellerde ciceklerle devam edecek diye degil,insanlarin birbirlerine duyduklari hani adina bizim ölümsüz dedigimiz ask ile devam eder.
Grameri bosverin budur esas olay..
Hebele hübeleyle olmuyo bu is..Hayatta hersey gecici..

2 yorum:

  1. elixirim ne farkli boyuttasin guzel kardesim benim yahu! senin cevrende mi yok bu insanlar, ben anlamadim. alem got olmus, kadini erkegi "ah hemen asik olmam lazim" diye kuduz kopek gibi dolasiyor ortalikta. sen kalkmis 40 yastan bahsediyorsun. fast food'a alismis millet. simdi istiyorum, hemen onume gelsin, saniyede lupletip kacayim derdinde herkes. inan o ask boceklerinin hicbiri "40 yasina kadar surecek" bir askin hayalinde degil. bir kari/herif olsun da gonlumu eglesin derdinde.

    kendine durust olamayan bu insan musvetteleri yasadigini gecici ulvi degerlere baglayip amini/sikini eglemek derdinde. sen hala gercek asktan bahsediyorsun.

    yok mu soyle idareten ese dosta gosterilecek, iki uc gun miril miril kedi gibi sarilip sonra isine gelmeyince basip gidecek bir ask? sen ondan bahset. bu anlattigin testi kebabi gibi. onceden siparis vermen ve sindire sindire yemen gereken bi sey. fast food cocugu bunlar. bozar midelerini.

    YanıtlaSil
  2. Guzelim bende ondan yazdim iste mideleri bozuluveriyo bu yavrucaklarin.Fast food yiye yiye bi yastan sonra ...... ellerinde kalivericek hepiciginin..
    Hayatta hersey sok cikar degil.
    Diyoruz da iste...neyse..

    YanıtlaSil

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.